Huiskamervraag

 

U kunt meedoen met ons huiskamervraag. De huiskamervraag wordt tijdens de uitzendingen in beeld gebracht. Op uw gekochte lot is er een sms code ( ongeacht aantal loten die u koopt ) die gekoppeld is aan het aantal loten die u gekocht heeft.

U sms de code van uw gekochte lot met het juiste antwoordt a ,b,c of d naar tel 8628181. ( sms code spatie en dan a b of c )

Uit het aantal juiste beantwoorde sms’jes wordt een telefoonnummer tijdens de uitzending getrokken .We bellen dan de betreffende persoon voor het kiezen van een bal ( 1 t/m 9 ) .Daarna wordt aan de hand van de aantal loten op het winnende sms code bijv 6 , 6 x het getrokken bedrag als prijs gewonnen. ( We hebben een controle systeem voor het aantal gekochte loten gekoppeld aan sms code en die wordt dan ook in beeld gebracht.)

Bijv. er is gekozen voor bal no 7 en die geeft Srd800 aan. De winnaar heeft aan de hand van het aantal straatcodes op het lot dus bijv 6 . nu 6 x Srd.800 = Srd.4800,- gewonnen.

De trekking van de huiskamervraag vindt elke zaterdag avond plaats. De huiskamervraag verschijnt in beeld tijdens onze uitzending : Op de woensdag- en zaterdagavond.